Project Contributions

Recent Contributions

Following

Reviews

 • Reviews - Remember
  harry_borrison_ysh
  harry_borrison_ysh

    10

  Më pëlqen shumë kjo dramë . Artistët/Artistet në këtë dramë janë shumë simpatik/simpatike , dhe shumë profesional/profesionale <3

 • harry_borrison_ysh
  harry_borrison_ysh

    10

  Unfortunatly ... I'm watching it in another channel because it's not available in my country ... but I really really think it's the best drama I ever saw :D